2018-02-07 06:55:50• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - Őrizze meg a hidegvérét

Napi horoszkóp február 7-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold ma a Skorpió jegyében áll, és kedvezőtlen kapcsolatba kerül majd a Merkúrral. Ma mindenki bosszantani fogja önt a munkahelyén. Próbáljon meg mintakép lenni a többieknek, és tegyen rendet maga körül.


Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold az önnel szemben álló jegybe ér, és kedvezőtlen fényszögbe kerül a Merkúrral. Ez az ön házasságában, vagy párkapcsolatában komoly vitákat generálhat. Igyekezzen megőrizni a hidegvérét.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold a Skorpió jegyében ébred, a Merkúr a Vízöntő jegyében áll. Mindez óriási erővel fog önre hatni! Ma nagyon jól teljesít minden tevékenységben, és több dicséretet is kaphat. Megkereshetik munkaügyben, de még ne döntsön azonnal a felajánlott lehetőségekről. Sok mindent kell megfontolnia, mielőtt döntésre jutna.


Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold a Skorpió jegyében áll, ez pedig az ön szeretteit jelző területét érinti. Vagyis Ön most ide kellene, hogy helyezze az energiáit, és velük kellene többet törődni. Amennyiben lehetséges, teljesítse a kedvese és a gyermekek kívánságait.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
A Merkúr a Vízöntő jegyében áll, önnel szemben. Ez az önnel szemben álló embereket arra biztatja, hogy szálljanak vitába önnel. A veszekedés nagy részben az anyagi javak miatt történhet, főleg akkor, ha az ön pénzéről lesz szó.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Mars a Nyilas jegyéből támad, ez pedig az ön otthonát és családját érinti. Ez akár veszekedéssé is fajulhat, ha ön nem veszi el egy kicsit a szavai élét... A szülőkkel, idősebb rokonokkal kapcsolatban is konfliktusokat jeleznek a bolygók.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Három bolygó segíti önt a mai nap folyamán. Ettől erős és életvidám lesz, csúcsformába kerül. Ma nem tud korán lefeküdni, inkább olvasson, tévézzen.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold a Skorpió jegyéből indul, a Mars hatása alá kerül. Ma karcolnak a szavai, inkább kétszer is gondolja meg, mielőtt megszólal... Sok embert megbánthat, akár akaratlanul is a mai napon.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Váratlan helyzettel, kényes és különleges empátiát igénylő feladattal kezdődik a mai nap. Ehhez nem kis mértékben szüksége lesz a pszichológiai tapasztalataira, az emberismeretére is. Ne alkosson túl hamar véleményt!


Bak: XII. 22. - I. 19.
A Plútó a Bak jegyében kedvező kapcsolatba került a Holddal. Végre Ön is kimutathatja az érzelmeit, nem kell mindig mereven tartania magát. Ne mondja le a ma estére szóló baráti meghívását.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Három bolygó is áll az ön jegyében. Energikusan vetheti bele magát a munkájába. Feladatai mellett bőven marad ideje egy esetleges esti partira is felkészülni. A mulatság rendkívüli érdekességeket tartogat az ön számára.


Halak: II. 19. - III. 20.
A Hold a Skorpió jegyében áll. Úgy fogja ma érezni, mint aki legalább tíz évet fiatalodott volna... Ha eddig esetleg beteg lett volna, biztos lehet abban, hogy meg fog gyógyulni.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: